Varaosat

Laadukkaat varaosat kilpailukykyisin hinnoin.

Liikkeistämme löydät korkeatasoiset tuotteet kilpailukykyisin hinnoin. Valikoimiimme kuuluu 25 000 tuotetta työkaluista lisävarusteisiin ja alkuperäiset varaosat lähes 600 henkilö- ja pakettiautoon. Meiltä saat myös perusteellista tietoa myytävistä tuotteista. Autokorjaamoille toimimme alueen ALUETUKKUNA, korjaamoille kattava paketti kaikilla palveluilla kilpailukykyisin hinnoin.

Hyllystämme löytyvät myös turbot kaikkiin yleisimpiin automalleihin myös asennettuna.

Mekonomen, Pohjoismaiden suurin autokorjaamoketju

Olemme nyt osa Mekonomen Groupia, Pohjoismaiden suurinta autokorjaamo-, varaosa-, ja tarvikeketjua jolla on oma tukkuliike sekä yli 460 myymälää ja yli 3400 Franchising korjaamoa. Mekonomen Group on ruotsalainen pörssiyhtiö joka toimii Ruotsissa, Suomessa, Norjassa, Tanskassa, Puolassa ja Islannissa.

Mekonomen käynnisti toimintansa Suomessa pääkaupunkiseudulla loppuvuodesta 2010. Mekonomen toimii Suomessa jo yli 70 paikkakunnalla ja lisäksi Ahvenanmaalla. Mekonomen tarjoaa korkealaatuisia tuotteita ja palveluja ja pyrkii aina ensisijaisesti huomioimaan asiakkaan tarpeet – haluamme tehdä AutoElämästä helpomman.

Myymälöiden laajasta varaosa- ja tarvikevalikoimasta löytyy niin autoiluun kuin autoilijan vapaa-aikaan tarvittavat tuotteet. Tarjoamme laajan ja helposti saatavilla olevan valikoiman edullisia ja innovatiivisia ratkaisuja sekä tuotteita kuluttajille ja yrityksille. Valikoimasta löytyy varaosat ja tarvikkeet yli 5000 eri automalliin.

Toimitukset

Korjaamoille toimitamme eri tuotteita sopimuksen mukaisesti myös hyllypalveluna. Seuraamme sovittujen tuotteiden käyttöä hyllypaikalla ja toimitamme tuotteet suoraan sinne.

Näin korjaamon aikaa säästyy ( saldoseuranta, tilaukset, hyllytys jne. ) , hyllyt pysyvät järjestyksessä ja tuotteita on silloin kun niitä tarvitaan.

Pyydä tarjous myynti@rannikontarvike.fi