Autohuollot

Rannikon Tarvikkeella huollatat autosi helpommin.

Me huollamme kaikki automerkit valmistajien ohjeiden mukaisesti. Kun huollatat autosi meillä, autosi alkuperäinen takuu pysyy voimassa. Meillä voit maksaa myös rahoituksella – osissa tai vasta myöhempänä ajankohtana. Kumppaninamme rahoituksessa toimii SVEA.

Autosi alkuperäinen takuu säilyy kun huollatat autosi meillä.

Meillä on käytössä autovalmistajien sähköiset huoltokannat, joten niiden täyttäminen hoidetaan myös huoltojen yhteydessä.

Palveluumme kuuluu myös katsastus palvelu. Tuo autosi meille ja me hoidamme autosi vuosi katsastuksen puolestasi vaikka huollon yhteydessä.

Mekonomen Autohuolto

Osana Mekonomen ketjua, huollot ja korjaukset suorittaa aina ammattitaitoinen mekaanikko ja myönnämme varaosille vähintään kolmen vuoden takuun. Huollamme ja korjaamme kaikkia automerkkejä ja malleja auton iästä riippumatta.

Meille hyvä palvelu on kunnia-asia. Tule ja testaa se!

Noutopalvelu:

Helpotamme asiakkaidemme arkea tarjoamalla auton noutopalvelun huoltoon tai korjaukseen. Osa asiakkaistamme ei syystä tai toisesta pääse itse tuomaan autoaan huoltoon, mutta autamme näissäkin tilanteissa. Mainitse noutopalvelutoiveesta puhelinvarausta tehdessä tai laita raksi ruutuun nettivarauslomakkeella. Toteutamme palvelun 20 km säteellä toimipisteestämme (Pääkaupunkiseudulla 10 km säteellä).

– Noutopalvelu edellyttää että auto on ajokuntoinen ja katsastus on voimassa.